verhuur4-trucks1200x372

Verhuur trucks



Verhuur van bedrijfwagens en zwaarder materieel, zoals vrachtauto’s, van klein tot groot en van zeer korte tot lange periodes is een van onze specialisaties. Kunt of wilt u momenteel niet investeren in transportmiddelen, dan is dit de perfecte oplossing.

Huur u bij ons een vrachtauto, al dan niet in combinatie met een trekker op oplegger, dan beschikt u direct over een complete tijdelijke en betrouwbare transportoplossing. U hoeft geen grote investeringen te doen en heeft geen omkijken naar het onderhoud. De kosten staan vast, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Bij van Mourik Trucks heeft u bovendien de keuze uit een groot aantal vrachtwagens en bakwagens met diverse afmetingen, opbouwen en as-configuraties.

Onze trucks worden verhuurd inclusief verzekering, wegenbelasting en Eurovignet. Bovendien zijn ze voorzien van een OBU voor de Duitse tol (MAUT) waarbij de kilometers worden doorberekend.

Heeft u snel een truck nodig, wilt u uw wagenpark op korte termijn uitbreiden of heeft u voor korte tijd extra capaciteit nodig? Neem dan contact op met Alex Janssen of Gerard van Mourik. Samen komen we er zeker uit!

Huur direct een 12 tons bakwagen of een 18 tons bakwagen met diverse afmetingen en opbouwen en as-configuraties

facebook rood