verhuur-3-21200x372

Verhuur

Verhuur van bedrijfwagens en zwaarder materieel, zoals vrachtauto’s, van klein tot groot en van zeer korte tot lange periodes is een van onze specialisaties. Kunt of wilt u momenteel niet investeren in transportmiddelen, dan is dit de perfecte oplossing.

Huur u bij ons een vrachtauto, bestelwagen, trekker of oplegger, dan beschikt u direct over een complete tijdelijke en betrouwbare transportoplossing. U hoeft geen grote investeringen te doen en heeft geen omkijken naar het onderhoud. De kosten staan vast, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Materieel dat u bij van Mourik Trucks kunt huren, voor korte of (zeer) lange periodes:

Bestelwagens met en zonder trekhaak, inclusief verzekering en wegenbelasting

  • Gesloten bestelwagens tot 3.500 kg
  • Bestelwagens met laadbak en laadklep 20 – 22 m3

Vrachtwagens en bakwagens met diverse afmetingen en opbouwen

  • 12 tons bakwagens
  • 18 tons bakwagens met diverse afmetingen en opbouwen en as-configuraties

Deze worden verhuurd inclusief verzekering, wegenbelasting, Eurovignet en voorzien van een OBU voor de Duitse tol (MAUT) waarbij de kilometers worden doorberekend.

Trekkers en opleggers

  • Diverse soorten trekkers, voor distributievervoer en lange afstandsvervoer. Diverse as-configuraties, in overleg met PTO en hydrauliek.
  • Diverse opleggers, schuifzeiltrailers en trailers met gesloten opbouw, in verschillende as-configuraties.

Heeft u direct een bedrijfswagen of vrachtauto nodig, wilt u uw wagenpark op korte termijn uitbreiden of heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig? Neem dan contact op met Alex Janssen of Gerard van Mourik. Samen komen we er zeker uit!

facebook rood